.

.

пʼятницю, 11 вересня 2015 р.

Наші шкільні Олімпійські ігри


А я, здорова людина? Таке питання кожен з нас задає собі хоча б раз у житті. І
добре, якщо відповідь на нього ми отримуємо, коли ще не втратили це здоров'я. Коли є можливість підтримати тіло, дух! Або є бажання і сили відновити, покращити свій  стан!
Однією з перших тем в розділі "Біологія людини" є тема "Людина та її здоров'я". І коли задаєш питання дітям:"А як же підтримати людині своє здоров'є? Як зберегти даний природою скарб". Перша відповідь яку отримую найчастіше - це спорт! Правильна, розумна відповідь)) Хай тільки це буде не просто відповідь на оцінку, а правило по життю!
Сьогодні  День фізичної культури і спорту України. Наша школа не стояла осторонь цього свята здоров'я! З самого ранку в школі відбувалася підготовка до нього - музика, повітряні кульки, хвилювання членів команд, звичайні святкові турботи))А ось по закінченню уроків вся середня і старша школа вишикувалася на подвір'ї школи...





Мій 9-а також. Команда  була налаштована на перемогу! А як же - в здоровому тілі - здоровий дух)))) 


На початку свята директор школи Драгун Любов Іванівна привітала всіх зі святом і оголосила початок змагань.



Крім того наші Олімпійські змагання в школі співпали із Днем народження викладача фізичної культури Миколи Івановича Кривошеї! Вітаємо! І звичайно бажаємо здоров'я і миру! 


Після привітань на подвір'ї школи з'явився Олімпійський прапор, який учні 11класів  з гордістю підняли над школою!






Офіційна частина закінчилася і тут "завітав" до нас спорт))) Команди, що раніше були створені вишикувалися для першої естафети. А назва в неї була "Олімпійский вогонь" 


 Останні поради викладача, Дмитро Євгенович нагадує правила))



А вони цікаві)) кожен з п'яти членів команди повинен принести Олімпійський вогонь на кожен з п'яти континентів)) а ось потім разом всією командою  побудувати Олімпійську емблему  - п'ять кілець.


"На старт! Внимание! Марш!"


Урааа! Вболівальники були також на висоті)) Підтримували кожен своїх і всіх разом)) Але все ж таки, мої дівчата ))) просто справжні спортсменки, а ще активістки і просто красуні ))) 


Участь приймали всі паралелі з 5-го по 11-ий. Обов'язково були змагання в швидкості на різні дистанції  - було весело і ЗДОРОВО! А перемогла звичайно - дружба!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярні публікації